Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Δώρο μια Yamaha σε όποιον αποδείξει ότι έχω δουλέψει σε fund»

Κατηγορητικά διαψεύδει την συμμετοχή του σε fund, τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και οπουδήποτε αλλού, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μετά τους χθενικούς υπαινιγμούς Καμμένου από τη ΔΕΘ.

«Δώρο μια Yamaha σε όποιον αποδείξει ότι έχω δουλέψει σε fund»
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στο στόχαστρο του τελευταίου για τον ρόλο που διαδραμάτισε στις διαπραγματεύσεις, υποστηρίζοντας ότι από τις προτάσεις του θα αποκόμιζαν κέρδη κάποια Funds στα οποία εργαζόταν ο ίδιος παλιότερα.

«Όποιος αποδείξει ότι έχω δουλέψει έστω για 1' σε fund (κι όχι μόνο στην NY) κερδίζει Yamaha XJS, μοντ. 2010 - αυτήν έχω αυτή προσφέρω ως δώρo», είναι η απάντηση -μέσω Twitter- του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο Πάνος Καμμένος, λίγο πριν τη διεξαγωγή των εκλογών είπε, από τη Θεσσαλονίκη, ότι ο ίδιος προβληματίστηκε όταν «ο Βαρουφάκης μετέφερε σε εμάς την πρόταση Σόιμπλε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και σε αντάλλαγμα μια γενναία χρηματοδότηση και μείωση του χρέους. Όταν το άκουσα, στην αρχή είπα ότι ήταν ένα αστείο του Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι είχε πειστεί και ίδιος πως αυτή ήταν η λύση. Από την πρόταση Σόιμπλε είχε να κερδίσει ο ίδιος ο Σόιμπλε και κάποιες χώρες από τη Βόρεια Ευρώπη. Από αυτή την πρόταση είχαν να κερδίσουν βέβαια και κάποια fund στην Αμερική, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης».
Πήγη : http://www.ethnos.gr